CONTEMPEHRARY I Nordisk Tempeh

SÅDAN KØBER DU TEMPEH AF OS


SEND OS DIN BESTILLING VIA E-MAIL, SÅ SENDER VI DIG TEMPEH MED POSTEN


Vi er stadig nye på markedet og har indtil videre haft mere fokus på produktudvikling end på salg. Derfor kan du ikke finde vores tempeh ret mange steder. Men mange ytrer ønske om at købe nordisk tempeh af os, nu med det samme! Det synes vi jo er dejligt og derfor er vi nu begyndt at sende med posten, direkte til private kunder.


Vi sender vores tempeh frossen, fordi det sikrer god holdbarhed. Det er nødvendigt at sende det i en termoboks, evt. med et køleelement og fragten koster relativt meget. Derfor sender vi kun bestillinger på minimum 6 pakker tempeh. Køber man 9 pakker eller mere, så tilbyder vi fri fragt.


Vi producerer tempeh med omhu, af gode råvarer. Det er et håndværk, der kræver tid og præcision. Vi har begrænset produktionskapacitet og derfor får vi udsolgt indimellem, men vi gør alt hvad vi kan for at levere hurtigst muligt. Som udgangspunkt sender vi bestillinger afsted hver onsdag.


Bestillinger sendes per email til bestilling@contempehrary.com - husk at angive, navn, adresse & telefonnummer samt hvor mange pakker du ønsker af hver variant. Når vi har modtaget din bestilling, så svarer vi hurtigst muligt med info om leveringsdag og sender dig en faktura, som betales via netbank eller mobile pay. På forhånd tak!

Bestil lokal produceret tempeh

TEMPEH VARIANTER

FAVABØNNE / 50,- kr per pakke (ca. 300 gr)


FLÆKÆRT / 50,- kr per pakke (ca. 300 gr)


KORN / 50,- kr per pakke (ca. 300 gr)Husk at vælge minimum 6 pakker per bestilling, som sendes til bestilling@contempehrary.com, tak!


Fragten koster 65 kr. Ved bestillinger på 9 pakker eller derover tilbyder vi gratis fragt.


Holdbarhed er 3-5 dage på køl / minimum 6 mdr. på frost.


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend