CONTEMPEHRARY I Nordisk Tempeh

OPSKRIFTER


INSPIRATION


Lidt populært sagt er det kun fantasien der sætter grænser for, hvordan tempeh kan indgå i lækre måltider. Det smager dejligt i sig selv og egner sig samtidig rigtig godt til krydring og marinering, hvilket gør at det kan indgå i alle sammenhænge - altså uanset om du har lyst til asiatisk, fransk, indisk eller mexikansk.  Det kan steges, grilles, koges, bages, etc. Det smager ikke som kød (og det er heller ikke meningen), men faktisk kan det stort set anvendes på samme måde.


Vi håber at alle vil komme til at kende nordisk tempeh som en lækker kilde til masser af narturligt planteprotein og at det vil finde bred anvendelse i kulinarisk sammenhæng - ikke blot som substitut for kød, men også på mange andre lækre og fantasifulde måder!


Herunder finder du nogle virkelig lækre opskrifter med tempeh. De er udviklet af én af vores yndlingskokke, nemlig Mikkel Karstad. Det er mad til både hverdag og fest. Og en fest for både øjne og smagsløg. Hvis du prøver dem af, så kommer du i hvert fald godt igang med tempeh...


Vi spiser selv tempeh morgen, middag og aften. Sågar også i det søde køkken. Vi har derfor en seperat side, hvor vi løbende deler nogle af vores yndlingsopskrifter fra hverdagen, der også kan fungere som inspiration. Den finder du lige hér.