CONTEMPEHRARY I Nordisk Tempeh

OPSKRIFTER


INSPIRATION


Lidt populært sagt er det kun fantasien der sætter grænser for, hvordan tempeh kan indgå i lækre måltider. Det smager dejligt i sig selv og egner sig samtidig rigtig godt til krydring og marinering, hvilket gør at det kan indgå i alle sammenhænge - altså uanset om du har lyst til asiatisk, fransk, indisk eller mexikansk.  Det kan steges, grilles, koges, bages, etc. Det smager ikke som kød (og det er heller ikke meningen), men faktisk kan det stort set anvendes på samme måde.


Vi håber at alle vil komme til at kende nordisk tempeh som en lækker kilde til masser af narturligt planteprotein og at det vil finde bred anvendelse i kulinarisk sammenhæng - ikke blot som substitut for kød, men også på mange andre lækre og fantasifulde måder!


Vi spiser selv tempeh morgen, middag og aften. Sågar også i det søde køkken. Herunder vil vi dele nogle af vores yndlingsopskrifter til inspiration. Retterne er inddelt efter hvilken variant af tempeh vi synes egner sig bedst, men de fleste kan fint tilberedes med en alternativ variant. 


Hvis du selv har nogle særligt gode opskrifter eller idéer til nye retter, så må du også meget gerne dele dem med os - tak!